Een recent onderzoek in de Chinese stad Wuhan door de onvermoeibare ‘voedselkruisvaarder’ professor H Dong Ping heeft aan het licht gebracht dat 2 á 3 miljoen ton aan afgevoerde olie, die normaliter in varkensvoer wordt verwerkt, wederom gebruikt wordt voor het bereiden van maaltijden in restaurants. Het betreft hier dus niet op een goede wijze gerecyclede olie, maar rotzooi uit de riolen, die zo ‘omgetoverd’ wordt, dat het spul er uit ziet dat het weer prima geschikt is voor consumptie. Het onderzoek van de professor bracht aan het licht dat één op de tien restaurants in China deze ‘olie’ gebruikt voor het klaarmaken van gerechten! Het meest verontrustende is dat het gebruik van deze rotzooi in restaurants een openbaar geheim is in kringen van restaurants en voedselproducenten!
Klik hier om te zien hoe de rotzooi wordt ‘gerecycled’ tot olie en je gaat over je nek als je ziet waar deze Chinezen in staan te roeren…het ‘product’ wordt dan weer door restaurants gebruikt voor het bereiden van voedsel!
Foto